O meni

Kot prvo naj se vam predstavim, sem Uršula, ustanoviteljica tega bloga in velika ljubiteljica viskijev. Sama sem se z viskijem prvič srečala pred 10 leti na zabavi, katere ne bom nikoli pozabila. Ta »voda življenja« je bilo nekaj najboljšega kar sem tisti čas preizkusila.

Ne samo da me je napolnil z vročičnostjo in toplino, ampak ta aroma in sam pookus sta kasneje še kar trajal in trajala.. Ja, čudovito se je spomniti prvih pravih doživetij z viskijem. Viskije od tega časa zelo počasi spoznavam in podrobno opazujem, »seciram« in preizkušam – sem praktično junior v tem svetu.  Ampak mi je svet viskijev izjemno fascinanten in dih jemajoč.

Tukaj sem za vas, da vas popeljem v svet te čudovite pijače, katere se bom dotaknila od glave pa vse do pete. Zanimivost za vas moje drage bralce pa je, da sem na strani ustvarila sekcijo kateri se reče V&O (vprašanja in odgovori), v kateri lahko brez zadržkov napišete vprašanje, katero vas zanima glede viskija, jaz pa bom iz njega ustvarila kratek blog zapis.

Zanimivo kajne?  
Ostanite z mano in izvedeli boste veliko zanimivih in poučnih stvari o svetu viskija in različnih vrstah le tega.

Do naslednjič vas pozdravljam in nazdravljam z vami 😉

Uršula K.- avtor